50% POPUSTA + BESPLATNA POŠTARINA – ISTJEČE ZA 12 MINUTA

Ponovno aktivirajte ponovni rast kose za 12 dana bez skupih transplantacija s najprodavanijim prirodnim tretmanom 2022.

Djelotvornost u 98,9% ispitanika

Je li moguće ponovno rasti izgubljenu kosu, čak i ako zbog genetike? Da, znanost kaže tako.

Sve proizlazi iz otkrića iskusnog trichologa Luciana Spavaldija predstavljenog jednom od vodećih talijanskih sveučilišta.

Spavaldi, nakon 9 godina neprekinutog istraživanja i eksperimentiranja, objavio je svoju formulu prirodnih sastojaka, bogatih Serenoa, Arginin, Piskavica i Pantenol, koji zajedno omogućuju ne samo jačanje postojeće kose, već i djeluju na žarulju kose, potičući reaktivaciju mrtvih folikula dlake.

S mješavinom ovih sastojaka dolazi Seborina Spray prirodni losion koji blokira proces opadanja kose, au kasnijem razdoblju potiče njezin ponovni rast, ispunjavajući istanjena područja.

Seborina sprej sprječava gubitak kose i ponovno aktivira proces ponovnog rasta na zdrav i učinkovit način stimulirajući žarulju kose.

Seborina sprej je losion protiv gubitka kose koji preporučuju najbolji talijanski triholozi za slučajeve:

Napredna ćelavost

alopecija

Masna i lomljiva kosa

Perut

Sebum dermatitis

Nabavite 2 Seborina sprejeva za cijenu 1
Prethodna cijena 574 HRK
1 boca Seborina Spray + 1 Besplatno na 287HRK
Rasprodano 91%

Naša najbolja garancija: Seborina Spray je najčešće korišten losion protiv gubitka kose i ponovnog rasta 2022.

Tako smo promijenili živote 189.213 Hrvata.

Napravljeno u najboljim talijanskim laboratorijima - Odobreno od Ministarstva zdravstva

Dizajniran i za muškarce i za žene, Seborina Spray jedina je prirodna metoda znanstveno testirana ne samo kako bi se spriječio gubitak kose, već i za promicanje ponovnog rasta! Sve sa 100% prirodnim sastojcima.

Brojni testovi učinkovitosti potvrđuju sposobnost ove kombinacije da stimulira prirodni rast kose pomažući aktivnim i djelomično neaktivnim žaruljama folikula, koje nisu potpuno atrofirane.

Seborina Spray ® je praktičan sprej od 100ml koji je vrlo jednostavan za korištenje. Samo ga poprskajte 1-2 puta dnevno na vlasište, na istanjena područja i nježno masirajte nekoliko sekundi kako bi se proizvod upio.

Od prva 2 tjedna počet ćete primjećivati značajnu promjenu!

Seborina sprej ® ima dokazanu učinkovitost u preko 95% slučajeva. Koristite ga dosljedno svaki dan i nanesite na čistu kosu… vidjet ćete razliku!

SERENOA: sprječava proizvodnju DHT-a (dihidrotestosterona), aktivnog hormona testosterona, koji sprječava razvoj nove kose, uzrokujući nastanak ćelavosti.

ARGININ: ima vazodilatacijski učinak, stimulirajući rast, kroz otvaranje kalcijevih kanala stanica. To dovodi do veće prokrvljenosti korijena dlake, potičući njezin rast.

SIJENO: može zaštititi kosu od stanjivanja, izbjegavajući gubitak kose, zahvaljujući prisutnosti fitoestrogena. Također potiče rast kose.

PANTENOL: Hrani vlasište, vlaži i sprječava nastanak suhoće, svrbeža i prhuti. Poboljšava cirkulaciju krvi i optimizira rast kose

Jeste li se ikada osjećali neugodno, nesigurno ili neugodno sa sobom, sa svojim kolegama ili sa svojim voljenima, zbog vaše kose?
Ne brini, nije tvoja krivica. Genetika je kriva.
Ali sada možete trajno promijeniti svoj život zahvaljujući Seborina Spray.
DOBIT ĆETE 2 BOCE PO CIJENI OD 1

Standardna cijena: 574 HRK

Cijena za danas: 287 HRK
Rasprodano 91%
🚫 Ne možete ga naći u apoteci. Iskoristite ekskluzivnu ponudu već danas!
Uštedite više od 50,532 HRK na transplantaciji kose danas. Nabavite 2 boce Seborina Spray kod kuće
Blokirajte najnižu cijenu
Prethodna cijena 574 HRK
1 boca Seborina Spray + 1 Besplatno na 287 HRK
Seborrina sprej — Autorsko pravo © 2022
 
 

ANALIZA: Analitičke provjere provode se na svakoj seriji, slijedeći standard kvalitete farmaceutskog sektora, što je praksa koja nije obvezna za nutraceutski sektor, ali je ključna za jamčenje izuzetno sigurnih i vrhunskih proizvoda kvalitete.

Na temelju ministarskih referentnih smjernica za fiziološke učinke (Prilog 1. Dekreta Ministarstva zdravstva od 10. kolovoza 2018. godine “Disciplina uporabu biljnih tvari i pripravaka u dodacima prehrani”, ažuriran izvršnom uredbom od 26. srpnja 2019.), mogu se koristiti sljedeći učinci: SUPORTIVNA I RESTORATIVNA AKCIJA.
***Informacije o učinkovitosti integracije brzog rasta preuzete su iz međunarodne literature. Podaci dobiveni znanstvenim istraživanjima o antropometrijskih podataka, apetita i lipidnog profila ohrabrujući su, ali još nisu konačni. Neizravne akcije koje se pripisuju brzom ponovnom rastu vlasišta vjerojatno ne ovise isključivo o pojedinačnim elementima već o kombiniranom i sinergističkom učinku svih prisutnih supstanci.

Ova stranica nije dio Facebook web stranice ili Facebook Inc. Osim toga, ova stranica nije podržan od strane Facebooka na bilo koji način. FACEBOOK je zaštitni znak tvrtke FACEBOOK, Inc.